”Aikaahan se vei. Monta päivää oli iso sotku kun entistä purettiin ja uutta asennettiin. Mutta tuli siitä lopulta komea. Ja kallis.”

Vai voisiko keittiöremontin hoitaa toisinkin?

Ovilla saat keittiöön uuden ilmeen ilman suurta ja aikaa vievää remonttia. Hyödynnämme olemassa olevia kalusterunkoja ja valmistamme niihin ovet ja tasot mittatilaustyönä. Siksi Ovilla™-remontti sopii keittiöön kuin keittiöön, ja säästää paitsi aikaa myös rahaa.

Edullinen – Hyödyntämällä vanhat rungot säästät selvää rahaa. Normaaliin keittiöremonttiin verrattuna säästö on jopa 50 %.

Vaivaton – Teemme kotonasi maksutta tarvekartoituksen. Sen pohjalta esitämme ratkaisut, käymme yhdessä läpi mallit, värit ja teemme suunnitelman. Saat uuden keittiön Avaimet käteen -palveluna.

Tyylikäs ja toimiva – Voit valita kymmenistä eri malleista, väreistä ja kuoseista. Asiantuntijamme auttaa sinua luomaan niistä juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden. Samalla voidaan uudistaa keittiötä toimivammaksi, esimerkiksi vaihtamalla alakaappien tilalle vetolaatikot.

Nopea ja siisti – Toimitamme uudet osat tehtaalta 2–4 viikossa. Asennustyö vie nopeimmillaan aikaa vain 5 tuntia. Asentaja siivoaa jälkensä ja vie tarvittaessa vanhat rungot ja ovet mukanaan. Työn päätyttyä voit käydä saman tien kokkailemaan!

Kotimaista laatua – Kaikki toimittamamme ovet ja rungot valmistetaan Suomessa. Tuotteillamme on viiden vuoden takuu.

Ympäristöystävällinen – Vanhat kalusterungot ovat usein säilyneet hyvässä kunnossa, jolloin niiden käyttöikää voidaan jatkaa. Kun käyttökelpoista tavaraa ei heitetä pois, syntyy myös vähemmän jätettä.

Uutta ilmettä keittiöön ja muuhun
säilytykseen – mutta millaista?

Etsi ja löydä kuvagallerioistamme inspiraatiota keittiösi uudeksi ilmeeksi! Keittiöiden lisäksi tuunaamme
ovilla uuteen uskoon myös kotisi vaatekomerot, kodinhoitotilat sekä kylpyhuoneet ja WC:t.